torsdag 11. mars 2010

Vel overstått

Som nevnt tidligere skulle jeg til Narvik denne uka i straffesak. Det ble som forventet tøft, men allikevel veldig godt å bli ferdig med det. Aktor la ned påstand om 3 år ubetinget grunnet skjerpende omstendigheter og svært grov uaktsomhet - og det var jo forsvarer helt uenig i (som forventet) - han mente at retten måtte dømme ham på mildeste måte... Vi får iallefall se hva som skjer når dommen kommer, men uansett mener jeg at straffene i Norge er altfor milde...

Kjøreturen nedover på mandag var et sant helv...Kombinasjonen av oversvømmelser på store deler av veien (grunnet tette grøfter og rør) og masse nysnø lagde bilen om til ja, nettopp - en ISbil. Vet ikke hvor mange ganger vi måtte stoppe å banke snø ut av hjulbuene, og det var så ille at bakskjermen ble presset ut av isen...Halvveis måtte vi låne varmvannsspyler på bensinstasjon for å få vekk isen, og det samme måtte gjøres når vi var kommet frem. Turen nedover tok 7 timer - vi var sliten naturlig nok... Heldigvis var det ikke like galt på onsdag på tilbaketuren og vi brukte stort sett normal tid på hjemveien.

Da jeg var kommet hjem ventet det meg en rekommandert sending fra Litauen...Peoner som jeg hadde bestilt sist jeg satt på jobb på naboøya - og det ble ikke toll på de denne gangen heller :D Sånt kan man like...hehe ;)
Kommer tilbake til hva som er bestilt.

Nå skal jeg hive meg rundt her å leke husmor en stakket stund ;)


Ønsker dere en fin kveld :D

4 Comments:

Anonym said...

Straff er en vanskelig sak. Uansett hva vedkommende fortjener vil det verken kompenserer eller fjerne den skaden han har forvoldt.
Jeg håper dette iallfall blir en form for et punktum for noe for dere, slik at dere kan la livet fortsette.
*klem*

Iris said...

Lykke til videre! *klem*

Rita said...

Godt å ha den delen overstått, tenker jeg. Lykke til videre, snuppa :)

Elisa said...

Ja, bra det er overstått. Litauiske peoner høyres veldig spennande ut!