søndag 21. september 2008

Ååååå - nå har jeg vondt i føttene....

Dagen i dag har stått i kristelig fokus - vi har feiret at Aleksander Magnus er døpt :). Vi har hatt det riktig så trivelig med stort selskap med sånn omtrent 60 gjester - og det kjennes på beina nå ja... ;)

Et slikt selskap krever jo litt logistikk, og denne uka har gått med til innkjøp av duker, servietter, lys, blomster, mat og drikke og andre nødvendigheter. Heldigvis er vi en stor familie så det er god hjelp å få når slikt skal gjennomføres :)

Menyen besto av både varmt og kaldt:

Hjortegryte med ris og tyttebær samt koldtbord. Desserten var kake og kaffe - 9 stk kaker holdt bra og vel så det - det var det med begrensningens kunst...

Jeg valgte farger i turkistoner, hvitt og oransje. Ble veldig fornøyd med resultatet jeg :)

DSC01588 DSC01587

Her er oppsatsen jeg lagde til blikkfang til hovedbordet. Ellers på bordene var det små vaser i klart og tukist glass i grupper på tre. I to av vasene var det lys og i den siste vasen var det en enslig oransje Kala.

DSC01582 DSC01586

DSC01585

Været i dag har ikke vist seg fra sin aller beste side - kraftig vind og enkelte regnbyger - men Vårherre har sendt litt sol innimellom samt en flott temperatur - 15,5 grader. En flott dag med andre ord =D

Da gjenstår det bare å ønske dere en fortsatt fin søndag :)

8 Comments:

Rita Hogefeld said...

Tillykke med dåpsbarnet :D

Flotte bord du hadde dekket. Og for en meny....*slurp* 60 gjester, du. Jøss.........

Harryford said...

Sier som Rita - duverden! - -Å så flotte høstbuketter!!! Har "alltid" hatt dåpen i påsken jeg!!!! Så fargen sier seg vel selv!!!! - Og til våren er det komfirmasjon!!!! Tiden flyr du!!!

Torill said...

Du har gjort det skikkelig lekkert Alexia! 60 gjester krever sitt...trivelig å lage til,desto triveligere når en er ferdig. Her i huset har vi hatt barnedåper i alle årstider..hihi

potentilla said...

Rett ut sagt eksotisk ;)

Rekkehuset said...

Ja, det var et nydelig bord Alexia! Og 60 gjester...skjønner jo at det gikk noen kaker *lol*

Gratulerer med vel overstått dåp!

Anonym said...

Gratulerer med dåpsbarnet. Flott navn.
Kjempeflotte bord og pynt.

Alexia said...

Takker så meget for gratulasjonene :) - og Elsa - er godt fornøyd med navnet ja :D (Selv om det var Oscar på 5 1/2 år som bestemte det første av dem.)

Sine said...

Så flott du har gjort det, Alexia. Kjempefin oppsats og spenstige farger. (Jeg suger til meg alle slike ideer for vi skal ha dåp i oktober.)

Gratulerer med vel overstått dåpsdag til dåpsbarnet.