mandag 13. oktober 2008

Er litt hagelei...

I år har jeg som kjent ikke fått gjort så mye i hagen som jeg skulle ønsket grunnet engelen som kom til oss her i mai :) - og nå er jeg lei hele hagen.... Hmmm, vet egentlig ikke om jeg skal kalle det lite gjort da jeg har fått gravd ned bortimot 15 rosebusker, en god del stauder, opparbeidet et nytt bed grunnet x antall bestilte stauder... (noe måtte jeg jo gjøre mens jeg satt immobil med bekkenløsning...hehe). Men nå er jeg lei.... Jeg er ikke helt i mål heller - har 3 stk rosebusker jeg ikke har fått plassert, en rødkattebusk, noen stauder og annet småtteri - men jeg vet ikke om jeg gidder. Muligens bikker jeg dem over ende så får de klare seg som best over vinteren. Ingen pallekarmer her heller som kunne vært brukt til ventebed. Bjørnebæra og bringebæra har heller ikke kommet seg i jord, og jeg vet heller ikke om det er liv i dem inni drivhuset. Drivhuset måtte gubben ta seg av i helga - grovrydding og vasking fikk han gjort, jeg vet ikke når jeg får energi til å rydde ordentlig.

Det blir vel bedre...forhåpentligvis ;)

Ha en fin ny uke :D

7 Comments:

Harryford said...

Klart det blir bedre !!! Snart har du en flott liten gartnersvenn med deg ute - det blir vel toppers!!!!

Jeg mener, navnelapper skal blandes godt, gjødsel skal smakes på, nyplantinger skal plukkes - føposer skal tømmes, trilleborer skal veltes, gummistøvler skal fylles med vann - ja i det hele, det er mye en "svenn" har å gjøre!!!! :-)))) Lad opp!!!

Villrose said...

Hm. Kjedelig med planter en ikke riktig vet hvor/når skal komme på plass. Men som jeg er inne på i hagedagbloggen i dag, så er hagen ditt fristed, og ikke en plass som skal stresse deg... Går seg nok til etterhvert!

Jeg gleder meg allerede så innmari til å se hva som kommer opp til våren, og håper du også gjør det.

Sine said...

Jeg tror jeg har det som deg! Håper gnisten kommer til våren.

potentilla said...

Ta deg en bytur og få luftforandring, jeg har kaffe....

Rita Hogefeld said...

Du har jo fått gjort masse i sommer. Det er lov å være hagelei nå langt utpå høsten. Om ikke lenge er det atter en vår, og da skal du se du får i jord det som nå bare blir "bikket over" :D

Linecas have said...

Så fin bloggen din har blitt.
Og de rose bildene nedenunder mamma mia de var fine.
Jeg ramler inno m msn snart tenker jeg. Har sett kommentaren din sjø.
Klæm!

Anonym said...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋