torsdag 11. desember 2008

Hva i fa....

Hvorfor i huleste heiteste oppdaterer ikke hagegallista seg når det gjelder bloggen min????

Forrige innlegg som ble lagt inn i formiddag har enda ikke blitt registrert???

6 Comments:

Harryford said...

Har merket den samme tregheten jeg - men dog ikkke såååå lenge!!!

Avventer forklaring fra oraklene!

Rita Hogefeld said...

Så trivelig å høre fra deg igjen :)

Det forrige innlegget ditt ble ikke registrert på blogger heller før nå i kveld.....kan det være Blogspot som er tregt? Jeg har deg på følge-lista mi, og der ble de to innleggene registrert samtidig.

Skikkelig deilig dress du har strikka :D

Rekkehuset said...

Samme skjedde meg, men jeg tror at i går var det blogspot som var treig..det var flere andre lister jeg heller ikke dukket opp på. Jeg har også tenkt litt på det der med hagegal, bruker det mye sjeldnere nå enn før og jeg tror som deg at det var kombinasjonen av forum og dagboka som gjorde at jeg var der så ofte. Synd ja!
Den nøstebarndressen strikket jeg til min gutt da han var baby - den er helt super, deilig og varm:-) Jeg lagde ekstra lange vrangborder og han brukte den faktisk to vintre! Da var det virkelig verd arbeidet. Hvis du vil ha et annet forbedringstips er det å strikke ermene litt lenger enn i oppskrifta, jeg synes det var der den ble for liten først.
Ha en finfin helg Alexia!

potentilla said...

Næmmen hallo...no må du skjerpe dæ, æ får ingen usaklige kommentara i bloggen lengre å det e din skyld!!
Blir jo kjedelig...

Alexia said...

Rekkehuset - takk for tips :). Tipsene blir brukt på Aleksanders dress - den ene til tvillingene er ferdig og den andre er under produksjon og bør vel helst vært lik den andre ;) - ellers ville det kanskje bli litt merkelig...hehe

Potentilla - e æ så sterkt savna??? Kan vel alltids få slengt inn en og anna usakli kommentar sånn sporadisk - eller ønskes det ved kvært innlegg??

potentilla said...

Æ e ikje storforlanganes, en i ny å ne hadde vært inspireranes for en stakkar....:)