torsdag 18. mars 2010

Det var det med å motstå fristelser...

Takket være enkelte hagegale damer her inne, blant annet denne dama, ble jeg ledet ut i fristelse igjen...Denne gangen var det Claus Dalbys bøker som lokket.

Tanum ble besøkt, og det som havna i kurven var:


Dette var to bøker - Havedrømme I og IITakk for den... ;)

6 Comments:

Mariann said...

Den siste der lurer jeg også på å bestille. Jeg fristes veldig akkurat nå.

Aud said...

Det er ikke bare min bestillingsfinger som har vært i farta alså ;-D

IngunnBW said...

Ellers er Min Krukkehave fantastisk bra :) Og jeg venter med lengsel på Mit Haveliv som kommer ut om ikke så veldig lenge

Alexia said...

Vil mene at jeg har min krukkehage...hvis det ikke er en av de andre bøkene jeg har av ham. Er på jobb og får ikke sjekket for om en uke. Fantastiske bøker av en flott mann - har store forventninger til disse :)

Red Hobbitt said...

Ja, det er lett å la seg friste av både det ene og det andre her på nett. Spesielt nå for tiden og noen mnd frem i tid. Må virkelig holde meg i nakken for ikke å bestille frø og planter og bøker og alt annet jeg har lyst på.
Det ligger en award til deg i hverdags-bloggen min. Ønsker deg ei flott påske

Linda said...

Kjenner godt igjen manglende motstandskraft. Jeg eier ikke det når det kommer til gode bøker eller andre hageting:):) Kos deg med bøkene, de er veldig gode. Man får lyst til å løpe ut i hagen og sette i gang med en gang:) Jeg har en annen bok som jeg også liker godt, mer som oppslagsverk "Hvilken plante hvor" kommer et innlegg om den i kveld:) God lesning. Og god påske:) Klem