fredag 2. juli 2010

O’lykke…

I våres da alle blogger flommet over av vårbilder og jeg satt her enda med 5 meter snø var det flere som skrev om Våriris. Laaaangt bak i der kom det frem bilder om at jeg muligens også hadde hatt noe slikt en gang og det fikk meg til å tenke litt på at i løpet av et hageliv er det mye som kommer og går.

Ja, nårtid hadde jeg så disse Våririsene? Dette var i den tiden før jeg ramlet over nettstedet hagegal – og som var en velsignelse da jeg så gjorde ;). Det ble mange timer fremfor dataen og jeg leste til øynene var blodskutte og som sandpapir – hvilken verden jeg var ramlet borti!!! Mannen i huset var vel ikke like begeistret – med gammeldags modem og treg nedlastingshastighet ble telefonregningene noget annet enn det man var vant med fra tidligere…kremt….Det ble ikke bedre da vi la inn ISDN-linje og kunne surfe med dobbel hastighet – O’lykke :D. Regningene ble vel ikke mindre de heller…;)

Men som vi vet så går verden fremover, og som regel på veldig kort tid – og vips så var bredbåndet her. Nå kunne man surfe ubegrenset og til en fast pris – ulempen er bare den at nå gjør tilgangen det så altfor lett å falle ut i fristelse…noe mine fulle frøbokser er et sannhetsvitne om ;)

Ja, det var det – de allerede nevnte Irisene ble tatt opp ved oppspaing av bed. De skulle settes ned en annen plass men syntes de så så rare ut – for Iriser skal da bli svære og ha blader…takk og lov at man lærer sånn etterhvert ;) Tror de aldri så jord igjen og de ble heller aldri observert senere –men den skylda tror jeg gartneren må ta…

Og med det ønsker jeg dere alle en fin dag :D

2 Comments:

Anonym said...

Hihi. Bedre lykke neste gang, får man si.

Linecas have said...

hehe samme historikk med dyr oppkobling og mange minutter og laaaange blikk fra gubben her.de regningene var ikke helt gode husker jeg.Og hagegal var skylda hos meg og =))